Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrolul Ploiești va susține opt meciuri amicale în cantonamentul din Antalya

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam România Suedia fotbal nationala

Echipa Petrolul Ploiești a anunțat, vineri, că va susține opt jocuri de verificare în cantonamentul din Antalya, care va avea loc în perioadele 12-24 ianuarie și 2-14 februarie.

Jucătorii clubului ploieștean vor reveni din vacanță la data de 8 ianuarie, urmând ca patru zile mai târziu să meargă în Antalya, la Belek, unde vor susține trei meciuri amicale. Primul va avea loc pe 15 ianuarie, numele adversarului urmând să fie stabilit. Ulterior, celelalte două jocuri se vor disputa contra divizionarelor secunde maghiare BSC Budaorsi (18 ianuarie) și BFC Siofok (21 ianuarie).

Citește și: Marcel Vela reacționează, după ce a fost acuzat că încearcă MUȘAMALIZAREA accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu, nașul fiicei sale

Al doilea stagiu de pregătire din Antalya va avea loc la Colakli/Side, în perioada 2-14 februarie, când Petrolul Ploiești va întâlni divizionarele secunde din Rusia FC Nizhniy Novgorod (4 februarie) și FC SKA Khabarovsk (7 februarie), dar și divizionara secundă din Serbia FK Graficar Beograd (8 februarie). Celelalte două meciuri amicale se vor disputa pe 11 și 13 februarie, adversarii urmând să fie stabiliți.

Petrolul Ploiești a încheiat anul 2019 pe locul 8 în Liga 2, cu 31 de puncte acumulate în 20 de runde. Prahovenii au decis să facă o schimbare pe banca tehnică, în luna decembrie, înlocuindu-l pe Flavius Stoican cu Constantin Enache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.