Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrom ia în calcul scăderea numărului de angajați

Petrom

Petrom ia în calcul scăderea numărului de proiecte și al angajaților, pentru a face față actualei perioade critice pe piața de petrol și gaze.

„Având în vedere evoluţiile pieţei, acest proces de analiză a proiectelor este continuu şi ar putea duce, printre alte măsuri avute în vedere, şi la reducerea numărului de salariaţi. Însă nu se poate vorbi de un obiectiv numeric, ci de unul calitativ, respectiv re­zilienţa companiei într-un mediu de piaţă nefavorabil, men­ţi­nând totodată deschise opţiunile pentru revenire, în cazul îm­bu­nă­tăţirii contextului de preţ”, au declarat reprezentanți Petrom pentru ZF.

Ca urmare a scăderii profitului OMV Petrom cu peste 50% în 2014 față de 2013, conducerea companiei anunțase o scădere între 20% și 35% a investițiilor pentru anul 2015. Joi, 18 februarie, Petrom își va anunța rezultatele financiare pentru anul trecut. ZF preconizează că rezultatele ar putea surprinde compania pe pierderi, lucru care s-ar întâmpla pentru prima oară de la privatizarea acesteia din anul 2004.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.