Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrom va convoca acţionarii pentru revocarea lui Sevil Shhaideh, reprezentantul statului în board

Facebook
virgil popescu

Noul ministru al Energiei, Virgil Popescu, a trimis o solicitare către OMV Petrom pentru organizarea unei adunări a acționarilor, la o dată ce va fi comunicată ulterior, în care să se decidă revocarea lui Sevil Shaiddeh din boardul companiei petroliere, scrie Ziarul Financiar.

Shhaideh este fost ministru al Dezvoltării Regionale şi propunerea iniţială a PSD pentru funcţia de premier. Ea face parte de mai mulți ani din consiliul de supraveghere al Petrom, unde statul deține 20,64% din acțiuni.

Citește și: Câștigarea primăriei Capitalei îl face pe Ludovic Orban să-și calce pe orgoliu! Ce lideri PNL sunt bagați în sondaje

Astfel, OMV Petrom îşi convoacă acţionarii pe marginea acestui subiect, respectiv revocarea lui Sevil Shhaideh şi alegerea unui nou membru, dar în documentul publicat la bursă nu se menţionează data la care trebuie să se întâlnească acţionarii, cel mai probabil acest lucru urmând a fi publicat în perioada următoare.

ZF a scris la începutul lunii decembrie că Sevil Shhaideh urmează să fie revocată de la Petrom ca urmare a schimbării Guvernului şi a faptului că nou premier Ludovic Orban a menţionat de mai multe ori că vrea “depesedizarea” companiilor din România.

Durata mandatului noului membru este propusă de ministrul Energiei să fie până la 28 aprilie 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.