Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Philippe Boutron, preşedintele clubului de fotbal US Orleans, participant la Dakar, a fost rănit grav la picior după o explozie în maşina sa

sodicarsracing.fr
Philippe Boutron

Un pilot francez participant la Raliul Dakar, rănit grav joi la un picior după ce a explodat un dispozitiv în maşina sa, în apropiere de Jeddah, a fost operat în Arabia Saudită şi urmează să fie repatriat în Franţa, au anunţat organizatorii, conform news.ro

“Pilotul a fost rănit grav la picior şi a trebuit să fie operat. Starea sa este în curs de ameliorare. Maşina sa a fost oprit brutal de o explozie a cărei origine încă este necunoscută. Poliţia saudită s-a deplasat la locul exploziei şi a început o anchetă, neexluzând nicio pistă, inclusiv un act criminal”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Direstorul competiţiei, David Castera, a declarat pentru francetvinfo.fr că pilotul respectiv este Philippe Boutron, preşedintele clubului de fotbal US Orleans, aflat la a noua participare la Dakar.

Potrivit L’Equipe, explozia s-a produs în momentul în care Boutron conducea vehiculul de asistenţă al echipei sale către verificările tehnice. A explodat un dispozitiv care se afla sub scaunul său, iar podeaua vehiculului a rămas cu o gaură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.