Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone anunță inaugurarea unui nou parc în Sectorul 5: Parcul Iacob Andrei e acum o realitate! Continuăm... Ne vedem pe stradă!

captură facebook
Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunță inaugurarea unui nou parc în Sectorul 5. Parcul ”Iacob Andrei” este cel mai nou din sector, iar edilul spune că vor urma și altele și nu se va opri aici. Vor urma mai multe locuri de parcare, blocuri reabilitate și renovate.

”Muncim, muncim, muncim! Nu-i vreme de pierdut în Sectorul 5, chiar dacă primăvara a venit cu zăpadă în loc de ghiocei, chiar dacă ne implicăm și în ajutorarea celor goniți din țara lor de către un conducător fără rațiune, ne ocupăm în continuare și de sectorul nostru!

În urmă cu 20 de zile am găsit un loc în Pieptănari care cred că era casă pentru șobolani… gunoaie și mizerie de nedescris, ce să mai… focar de infecție pentru locuitorii din zonă. Bun. Am fost, am văzut, am acționat. În aproape 3 săptămâni am transformat locul. Și ce-am făcut? Ce-mi cer cetățenii când mă opresc pe stradă: locuri de parcare! Curat, civilizat, ordonat! Nu știu dacă-s multe sau puține, dar le facem în continuare și în alte zone din sector.

Că tot m-au certat unii internauți că îi ajutăm pe copiii ăia de îi vedeți la tv cu lacrimi în ochi, obosiți și înfrigurați… că doar de ce să vrei să ajuți un suflet inocent care fuge de bombe și război?! Nu răspundeți, știu ce-o să ziceți… Azi am inaugurat ÎNCĂ un parc și pentru ai noștri, copiii din Sectorul 5, Parcul Iacob Andrei. Și știu, o să ziceți că nu-i de ajuns… că voi nu știți de ajutorul pe care îl oferim prin Direcția de Asistență Socială sau alte direcții din primărie. Nu-i bai! Mă mulțumesc cu energia copilașilor cu care m-am văzut în parc. I-am văzut fericiți! Și îmi e de ajuns… eu îmi continui munca!

Și că tot vine primăvara (sper, și în termometre), ne apucăm și de curățenie în sector. Și de alte parcuri, și de alte parcări, și de alte blocuri reabilitate, și de alte școli renovate și de ce îmi mai cer cetățenii. Că eu pentru ei sunt aici, să muncesc și să încerc să le fac viața mai ușoară în sectorul pe care-l numesc acasă.

Ne vedem pe stradă!

Cu respect, primarul Piedone!”, a spus Piedone într-un film postat pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.