Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone, decizie de ultimă oră privind retragerea candidaturii: Răspuns ferm pentru Firea și Ciolacu

politic media stiri
firea, piedone

Cristian Popescu Piedone are un  răspuns tranșant pentru Marcel Ciolacu, după ce acesta i-a tot cerut să se retragă din cursa electorală pentru Primăria Generală a Capitalei, după ce Gabriela Firea a fost anunțată candidata PSD.

 

„Exclus să mă retrag din această cursă, este răspunsul lui Cristian Popescu Piedone“ la apelul liderului PSD, Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

„Cristian Popescu este președintele PUSL, candidatura sa s-a depus, exclus să mă retrag din această cursă”, spune la Antena 3 Cristian Popescu Piedone.

El afirmă că liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu l-a sunat.

„Am primit mesaje de la mai multe persoane, inclusiv de la consilierii locali, că ar fi bine să mă retrag și să o susținem acum pe dna. Firea”, mai spune Piedone.

Locul lui Cristian Popescu Piedone în echipă nu poate să fie decât ca primar la Sectorul 5, afirma președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Nu am cerut acest lucru (negocieri cu Cristtian Popescu Piedone - n.r.) și nici nu îmi permit să o fac. Eu am transmis un mesaj, împreună cu Gabriela Firea și cu toți colegii mei, primari de sector sau candidați pentru primăriile de sector, să vedem ce este mai important pentru bucureșteni și mai puțin important pentru noi, ca oameni politici sau persoane fizice. Cred că în această echipă este locul și dlui Cristian Popescu Piedone pentru a construi ceva pentru București. (...) Locul dlui Cristian Popescu Piedone în această echipă nu poate să fie decât ca și primar, în continuare, la Sectorul 5”, spunea Marcel Ciolacu.

Firea Și Ciolacu așteptau retragerea lui Piedone

 

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a fost întrebată, miercuri, dacă o retragere a edilului de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, din cursa electorală ar avantaja-o.

"M-ar ajuta dacă cei 250.000 de bucureșteni mă vor vota, iar acestora li s-ar adăuga încă 30-40.000. Nu trebuie să mă calific la locul de muncă. Îmi este teamă doar de Dumnezeu!

Voi avea o relație directă cu cetățenii și nu voi răspunde jignirilor, nici celor de aseară, nici celor de alaltăieri. Nu voi răspunde nici caricaturilor, nici meme-urilor, nici filmulețelor de pe TikTok. Voi folosi acel timp de expunere doar pentru a aminti de proiectele realizate în București, proiectele pe fonduri europene accesate și cetățeanul să fie cel care decide", a replicat Gabriela Firea.

„Am dialogat cu domnul Piedone când era în campania trecută, când mergea prin sectorul 5 să mă voteze. I-am mulțumit și atunci. Am să-i aduc mulțumiri de la campania trecută. V-aș răspunde prin răspunsul domniei sale: dacă eu aș fi fost candidat, el nu candida la Capitală. Iată, sunt candidat. Toate eneregiile negative îndreptate împotriva altora vin împotriva noastră“, a mai răspuns Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.