Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone, mesaj pentru politicieni: A venit vremea să vă sting lumina

g4media.ro
Cristian Popescu Piedone

Primarul Sctorului 5, Cristian Popescu Piedone, a scris pe Facbook un mesaj cu tâlc pentru clasa politică actuală în contextul alegerilor care se apropie.

„Domnilor, vorbește lumea străzii că multă apă s-a scurs pe Dâmbovița de când v-ați apucat să faceți doar… NIMIC. Pe strada pestriță, domnilor, oamenii și-au pierdut zâmbetele în probleme și-n calcule de trai.

Dimineața și seara și oricând urlă orologiul, pe strada pestriță… omul suspină și duce acasă povara nepriceperii voastre!

De acolo, din palate, poate că țara se vede ca-n publicitatea pe care o plătiți cu vârf colo și dincolo! Dar… credeți-mă că în țară e jale!

DĂRILE percepute de palatele voastre, RATELE contractate din nevoile vieții, MÂNCAREA cea musai necesară, NAVETA, GRĂDINIȚA și ȘCOALA COPIIILOR… atârnă tot mai greu în casele cetățenilor pe care vă prefaceți că vreți să-i ajutați”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Piedone: Trageți în mine cum puteți, fabricați-mi câte dosare vreți

Primarul Sectorului 5 a ținut să sublineze că nu este afectat de faptul că este numit „pușcăriaș” pe rețelele de socializare.

Înjurați-mă și urlați în gura mare că vorbesc în dorul lelii ca să-mi fac campanie electorală! Scrieți-mi pe Facebook că sunt pușcăriaș, că… așa mai departe! Trageți în mine cum puteți, fabricați-mi câte dosare vreți!

Câtă vreme trăiesc, voi fi doar în slujba cetășeanului! Și îi voi fi mereu... portavoce! De voi, domnilor, nu mă doare nici măcar în cot! Vă știu pe toți…

Pe destui… puterea v-a îmbătat și v-a șters rațiunea și spiritul de țară! Și parte dintre înaintașii voștri s-au crezut împărați nemuritori! Dar… au sfârșit blamați, ștampilați invers! Vă scriu ca să vă reamintesc că anul este lung… Că după vară vine toamna mereu… Și pentru o iarnă caldă… aveți nevoie de mult, mult, mult combustibil adecvat!  La epilog, vă spun doar că… A venit vremea să vă sting lumina”, a conchis Piedone.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.