Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilda liberalilor: de ce au lipsit doi grei de la CEX-ul PSD

psd congres

Comitetul Executiv al PSD a reunit toată crema partidului, în frunte cu Victor Ponta, Liviu Dragnea sau Ion Iliescu. La final, 3 grei PSD au fost maziliți din partid: Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova.

Folosind pilda învățată de la liberali, care au fugit la mazilirea lui Crin Antonescu,  cel puțin 2 grei PSD au preferat să-și găsească de treabă pentru a nu se murdări de sânge pe mâini.

Cele mai mari absențe de la CEX-ul PSD au fost cele ale lui Valeriu Zgonea, președinte al Camerei Deputaților și Nicoale Bănicioiu, președinte PSD Sector 5 și ministru al Sănătății. Bănicioiu a fost și lider al TSD și probabil că avea un cuvânt de spus la capitolul invocat de liderii partidului, care au reproșat faptul că TSD nu a reușit să mobilizeze tinerii.

Atât Nicolae Bănicioiu, cât și Valeriu Zgonea și-au ”aranjat” niște întâlniri exact în ziua CEX-ului, fapt ce le-a oferit prilejul ideal de a nu participa la marea ședință a PSD.

Acest joc ar putea fi un semnal foarte important pentru configurarea viitoarelor tabere din PSD, mai ales că Valeriu Zgonea este unul dintre greii care visează la șefia PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.