Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul canadian Jacques Villeneuve, campion mondial de Formula 1 în 1997, vrea să concureze la Daytona 500 în campionatul NASCAR

ferrari.com
Jacques Villeneuve

Pilotul canadian Jacques Villeneuve, campion mondial de Formula 1 în 1997, s-a alăturat echipei Hezeberg în tentativa sa de a se califica pe grila de start a cursei Daytona 500 din campionatul automobilistic nord-american NASCAR, conform Reuters, citat de Agerpres.

Villeneuve, 50 ani, învingător la Indianapolis 500 (IndyCar, 1995), a luat parte în presezon, marţi şi miercuri, la testele efectuate pe circuitul Daytona Beach şi a confirmat că va încerca să se califice pentru cursa din 20 februarie.

Începând cu 2019, Villeneuve a concurat în campionatul Whelen Euro Series din NASCAR, alături de Loris Hezemans, campionul seriei europene, care va fi pilotul principal al echipei Hezeberg.

''Va fi uimitor. De când am fost ultima oară în NASCAR au trecut câţiva ani. Cred că ultima oară a fost la Sonoma (Raceway). Va fi ceva extrem de special, pentru că este o cursă remarcabilă. Este o cursă foarte specială şi este greu să participi când trebuie să te califici la timp sau în dueluri. Asta face totul puţin mai stresant, dar face spectacolul special'', a declarat Villeneuve.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.