Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piperea EXPLICĂ de ce a REFUZAT oferta PNL

Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea a refuzat propunerea PNL de a prelua organizația de București, iar motivele sunt mai multe. Într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO, Piperea a explicat că ar fi dorit un proiect de anvergură, care să revitalizeze atât organizația de București, cât și partidul în sine.

Citește și: Avocatul Gheorghe Piperea refuză PNL: NU poți face reformă cu aceleași fețe obosite

Gheorghe Piperea a spus că PNL ar trebui să retragă din prima linie ”fețele obosite”, iar în declarația pentru STIRIPESURSE.RO a detaliat. ”Da, asta am spus. Este vorba despre faptul că actualii lideri din București ar trebui schimbați și aduși oameni totalmente noi. Nu poți să mergi în continuare cu niște oameni care parcă nu și-au dorit ca domnul Predoiu să obțină un scor bun pe București, parcă și-au dorit altceva. Nu este posibil ca PNL să ajungă la 15% în București și candidatul la un scor atât de slab, de doar 11%. Niște purtători de cuvânt ar trebui să facă pasul în spate, pentru că parcă au comunicat doar ca să enerveze bucureștenii (...) nu aș dori să dau nume, însă, da, domnul Cezar Preda este unul dintre oamenii care ar trebui să facă 10 pași în spate”, a spus Piperea.

Întrebat care ar fi fost viziunea lui pentru organizația PNL București, Piperea a ținut să precizeze că nu vrea să pară că dă sfaturi liderilor PNL, însă a explicat că un prim pas ar fi schimbarea mesajului.

”PNL ar trebui să schimbe mesajul și asta trebuie să înceapă de la București. Mesajul trebuie să se adreseze clasei de mijloc, micilor investitori și oamenilor cu profesii liberale (...) în lipsa unui astfel de mesaj, PNL riscă să extindă și în țară rezultatul din București. Trebuie un mesaj nou, care să se adreseze oamenilor în mod direct”, a spus Piperea, cel care a explicat că la nivelul Capitalei ar fi schimbat întreaga echipă de la sectoare, cu oameni fresh, care să nu vină cu probleme vechi în politică.

Discuțiile dintre Piperea și liderii PNL s-au rupt într-un moment cheie. ”Am avut discuții cu domnul Vasile Blaga și cu doamna Gorghiu și domnul Blaga a pus problema destul de corect. Eu, dacă aș fi venit la conducerea PNL, aș fi venit ca un manager de criză, iar un astfel de om are nevoie de o susținere puternică în spate. Domnul Blaga mi-a explicat că, în conformitate cu protocolul lor de fuziune, o Conferință de alegere a liderului PNL București s-ar fi putut organiza doar în ianuarie-februarie 2017”, ne-a explicat Piperea.

Acesta a ținut să descurajeze orice altă ofertă politică. ”Înțeleg că se pregătesc oferte și partea USB și din partea PSD. Aș dori să spun clar că m-a interesat doar proiectul PNL și nu sunt interesat în mod deosebit de o funcție de senator, așa cum s-a scris în presă”, a mai precizat Piperea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.