Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pisa a încheiat la egalitate cu Cagliari, 1-1, prin golul lui Moruţan. Dennis Man a revenit în echipa Parmei după accidentare

https://www.worldfootball.ne
formatie cagliari

Echipa italiană Pisa a încheiat sâmbătă la egalitate, în deplasare, cu echipa Cagliari, prin golul marcat de jucătorul român Olimpiu Moruţan. Meciul a contat pentru etapa a 13-a din Serie B. Dennis Man a revenit în echipa Parmei după accidentare, scrie news.ro.

Pisa a scos un egal la Cagliari, după ce a condus din minutul 50 cu 1-0, după golul reuşit de Olimpiu Moruţan. Gazdele au egalat prin Lapadula, în minutul 67. La oaspeţi. Adrian Rus a fost integralist, Moruţan a fost înlocuit în minutul 73, iar Marius Marin a ieşit de pe teren în minutul 72. Pisa e pe locul 11, cu 15 puncte.

La Cosenza, Palermo şi Nedelcearu au pierdut cu 2-3, dar românul a fost integralist şi a dat pasa decisivă la al doilea gol al oaspeţilor, în minutul 59. Palermo se află pe locul 13 în clasament.

La Parma, Dennis Man a intrat pe teren în minutul 72 al meciului cu Cittadella, făcându-şi reapariţia în echipă după accidentare. Valentin Mihăilă a fost rezervă neutilizată. Parma a urcat pe poziţia a patra în Serie B, cu 22 de puncte.

Rezultatele înregistrate în etapa a 13-a din Serie B:

Ascoli – Frosinone 0-1; Bari – Sudtirol 2-2; Cagliari – Pisa 1-1; Cosenza – Palermo 3-2; Modena – Perugia 1-1; Parma – Cittadella 3-1; Spal – Benevento 1-2; Venezia – Reggina 1-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.