Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plagiatul, o problemă de afinitate: Fina lui Victor Ponta a fost prinsă-n fapt / VIDEO

gov.ro
ponta

Plagiatul a devenit o problemă de familie pentru Victor Ponta, dar şi pentru apropiaţii fostului premier. Se pare că şi fina social-democratului a avut probleme cu teza de doctorat.

Ioana Liana Cazacu, preşedinte al Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse a fost prinsă-n fapt. Teza de doctorat a acesteia prezintă multe semne de incorectitudine științifică, greșeli de gramatică, exprimări incoerente și suspiciuni de plagiat, anunţă cei de la vice.com. Președinta ANES, Ioana Liana Cazacu, a devenit, în anul 2011, doctor în filosofia eticianului britanic Richard Mervyn Hare, cu o teză de doctorat susținută în cadrul școlii doctorale „Filosofie și Comunicare", a Universității de Nord din Baia Mare.

Citeşte şi: DRAMĂ la Casa Regală britanică! Prinţul Harry: 'Sunt dărâmat'

Deși nu avea niciun fel de studii în filosofie, ea fiind absolventă de drept, Cazacu a ales să devină doctor în filosofia lui Hare, la recomandarea coordonatorului său de doctorat, prof. univ. dr. Teodor Vidam. Richard Hare este un etician britanic puțin cunoscut, cu excepția câtorva cursuri la care iau parte studenții de la Filosofie. "Nu știu exact la ce vă referiți. Pot să vă spun că teza nu este plagiată, am muncit foarte mulți ani la ea. Patru ani. Nu am beneficiat de bursa doctorală și nu eram demnitar în perioada respectivă. Nu mai ştiu ce calificativ am luat pentru teză. Vă spun sincer nu mai țin minte, a fost în 2011.", a mai spus Cazacu pentru sursa citată.

Citeşte şi: Ion Cristoiu aruncă bomba: Dezvăluiri din spatele poveştii de dragoste a Laurei Codruţa Kovesi

Ioana Cazacu este căsătorită a doua oară, cu avocatul Alexandru Cazacu, fiul lui Ion Cazacu, cel care l-a apărat în instanţă pe Adrian Năstase. Victor Ponta a fost naş la prima căsătorie a Ioanei Cazacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.