Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PLAN ROȘU la Hunedoara: ACCIDENT cu zeci de victime! O echipă de fotbal e implicată / FOTO

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE Numărul victimelor în accidentul produs sâmbătă pe DN 7, pe raza comunei Veţel, a ajuns la 20, potrivit datelor centralizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, răniţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva şi la spitalul municipal din Hunedoara. 

Pentru una dintre victime, un bărbat de 39 de ani, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD şi transportarea rănitului la un spital din Timişoara. 

În accident au fost implicate o dubiţă de marfă şi un microbuz în care se aflau 18 pasageri, tineri fotbalişti la echipa Aurul Certej, sportivii deplasându-se la un meci ce urma să aibă loc în comuna Ilia, la circa 20 de kilometri de municipiul Deva. 

Conform primelor verificări ale poliţiei, vinovat de producerea accidentului este şoferul dubiţei de marfă, un bărbat de 39 de ani, care a intrat pe contrasens şi s-a tamponat cu microbuzul în care se aflau sportivii.

UPDATE Potrivit primelor cercetări ale poliţiei, şoferul unei dubiţe de marfă, care circula de la Arad spre Deva, a intrat pe contrasens şi s-a tamponat cu microbuzul în care se aflau 14 tineri fotbalişti, cu vârstele cuprinse între 17 şi 26 de ani. Tinerii sunt jucători ai echipei Aurul Certej şi se deplasau la un meci de fotbal în localitatea Ilia, la circa 20 de kilometri de Deva.

UPDATE În microbuzul cu fotbaliști se aflau 14 persoane. Numărul victimelor e de 16, două fiind din duba de marfă.

UPDATE Traficul în zona accidentului este restricţionat şi dirijat pe rute ocolitoare.

UPDATE Raed Arafat a anunțat că doi minori sunt răniți, iar una dintre victime e în stare gravă. Elicopterul SMURD va prelua victima și o va transporta la Timișoara. Absolut toți pasagerii implicați în accident sunt răniți, unii dintre ei suferind fracturi. ”S-a declanșat planul roșu. 10 pacienți au fost trimiși la Deva, 7 la Hunedoara. Misiunea este în desfășurare.”, a precizat Arafat.

Plan roșu activat în Hunedoara după un teribil accident rutier! Cel puţin 17 persoane necesită îngrijiri medicale după ce maşinile în care se aflau, respectiv un microbuz care ducea copii la un meci de fotbal şi o dubă de transport marfă, s-au ciocnit în localitatea hunedoreană Veţel, circulaţia fiind blocată. Este vorba despre echipa de fotbal Aurul Certej.

Un elicopter SMURD a fost deplasat în zonă, iar 8 ambulanțe preiau răniții.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.