Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu: Planul PNL în Parlament

Candidatul PNL la functia de Premier, Catalin Predoiu, a dezvaluit, luni seara, cum spera liberalii sa schimbe majoritatea parlamentara astfel incat Guvernul Ponta 4 sa pice.

Predoiu a spus ca PNL nu negociaza cu traseisti, dar a recunoscut ca are nevoie totusi de acestia, insa intr-un ambalaj frumos. Potrivit acestuia, PNL nu va racola, ci va lansa in dezbatere publica o 'viziune' despre tara, dupa care va astepta ca diversi parlamentari sa se alature acelor idei.

"Nu trebuie sa fie vorba de o majoritate artificial, trebuie plecat de la o viziune si trebuie sa vedem cine isi asuma aceste noi seturi de politici, cine isi asuma platforma prezidentiala a lui Klaus Iohannis", a declarat Predoiu la TVR 1.

"Eu va spun foarte raspicat ca nu se poarta negeocieri (cu parlamentarii, n.red.) in spatele usilor inchise. Asa cum ne-am angajat in campanie, nu vom recurge la metodele din trecut, sa racolam la bucata parlamentari. Vrem un demers serios plecand de la proiecte. Daca vor fi forte politice care vor impartasi aceasta viziune, atunci plecarea Guvernului va fi naturala. Asta e jocul pe care vrem sa-l jucam", a mai declarat Predoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.