Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planul de investiţii al companiei de curierat DHL în România continuă prin mărirea capacităţii de transport

zf.ro
DHL Express România

Planul de investiţii anunţat de compania de curierat DHL în România continuă prin mărirea capacităţii de transport odată cu operarea unei noi aeronave de tip Boeing 737 la Cluj -Napoca şi prin modernizarea şi extinderea sediilor operaţionale din Constanţa, Bacău şi Suceava.

Potrivit unui comunicat al companiei, transmis luni AGERPRES, valoarea investiţiilor pentru perioada 2020 - 2021 se ridică la aproximativ 1,5 milioane de euro.

Cea mai importantă investiţie de anul acesta este dedicată partenerilor din partea de centru-nord-vest a ţării. Astfel, începând cu luna iulie, DHL operează cu o nouă aeronavă Boeing 737, care deserveşte, prin terminalul operaţional situat în incinta Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca, clienţii din această zonă a ţării, relatează Agerpres.ro

"Noua aeronavă aduce beneficii importante, precum triplarea capacităţii de transport, un proces mai sigur de încărcare şi descărcare a coletelor, capacitatea de a transporta pe cale aeriană colete grele, de peste 200 de kg, cu un timp de tranzit mai mic. Din terminalul operaţional de la Cluj-Napoca sunt deserviţi partenerii DHL din judeţele Alba, Bistriţa - Năsăud, Cluj, Harghita, Sălaj, Maramureş, Mureş, Satu Mare, Sibiu", se menţionează în comunicat.

Totodată, până la finalul acestui an, DHL va extinde şi moderniza sediile operaţionale din Constanţa, Bacău şi Suceava, iar pentru următorii cinci ani compania şi-a planificat modernizarea tuturor sediilor operaţionale şi a centrelor de expedieri (ServicePoints), printr-un plan amplu de investiţii.

DHL are o experienţă de 30 de ani pe piaţa din România, peste 500 de angajaţi, operează cu trei aeronave în Bucureşti, Cluj şi Timişoara, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin cele 48 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.