Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planurile lui Adrian Crişan după Olimpiadă: Ce vrea sportivul

adrian crisan

Luni, într-o conferinţă de presă, Adrian Crişan, revenit de la Jocurile Olimpice de la Rio, în prezenţa directorului CSM Bistriţa, Adrian Moldovan şi a antrenorului Marian Filipaş a făcut câteva declaraţii despre evoluţia sa la Rio şi şi despre planurile sale de viitor.

„Am început tenisul de masă aici la Bistriţa când aveam 6 ani. Mulţumesc clubului la care activez de 30 de ani, domnului Filipaş cu care jucam pe vremuri la sala din parc şi domnului Bozga, care din păcate nu mai este printre noi. La fiecare Olimpiadă mi-am dorit să fac cât mai mult, și mai mult, am acumulat experiență, se pare că la 36 de ani m-am simţit foarte bine când am jucat. Am avut şi o problemă cu o accidentare, aproape nouă luni nu am putut să mă antrenez. Pentru Rio m-am pregătit foarte bine, am vrut să ating aceeași performanță ca cea de la Londra. A trebuit să trag tare din primul tur. Ştiam dinainte acest lucru, am avut adversari dificili. Primul a fost indianul Kamal, care activează la campioana Germaniei, Dusseldorf, am reușit să-l înving. După aceea cu cel mai bun jucător din Franța, Lebesson, am reuşit să-l înving și pe el pe muchie de cuțit. În turul 3, cu sud-coreeanul Lee Sangsu, am dat tot ce am avut mai bun din mine și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să câștig. După aceea, din păcate, mă aștepta campionul olimpic, care are 3 medalii de aur la Jocurile Olimpice. Am stat aproape în fiecare set, dar la final, din păcate a trebuit să mă recunosc învins”.

În ceea ce priveşte viitorul său în tenisul de masă, Adrian Crişan a declarat: „Probabil o să mai joc încă un an de zile la echipa mea din Franța, la echipa națională, după aceea intenționez să mă retrag și să revin la Bistrița alături de domnul Marian Filipaș și de ceilalți antrenori. Dacă se poate. Participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 nu iese total din calcule, mai aștept încă să văd, dar aproape 100% da. O să văd cum o să joc anul acesta, este Campionatul European, mai am un an de jucat în liga franceză 20 de meciuri, o să joc și la câteva competiții internaționale”, conform mesagerul.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.