Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planurile lui Dănciulescu pentru Dinamo - Cel mai important este să formăm o echipă competitivă pentru sezonul următor

www.agerpres.ro
Ionel Dănciulescu

Istoria se repetă pentru gruparea "roş-albă". Dinamo joacă pentru al doilea an la rând în play-out, iar gândurile "câinilor" se îndreaptă către sezonul următor potrivit mediafax.

Excluşi din lupta pentru locurile care duc în cupele europene şi din lupta pentru Cupa României, Ionel Dănciulescu a precizat care este obiectivul băieţilor lui Rednic în acest sfârţit de campionat.

"Poziţia în care ne aflăm în acest moment nu este una care să ne facă să zâmbim, ne dorim locul 7, contează şi pentru că sunt mai mulţi bani din drepturile TV. Cel mai important pentru noi este să formăm o echipă competitivă pentru sezonul următor", a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul unui interviu realizat în urma unui eveniment pe care clubul din Ştefan cel Mare l-a organizat la o clinică dentară din Bucureşti.

Directorul sportiv al dinamoviştilor şi-a amintit de "Sâmbăta Mare" din urmă cu 12 ani. Pe 7 aprilie 2007, Dinamo câştiga derby-ul cu Steaua în Ghencea cu scorul de 4-2. Sâmbătă, 27 aprilie, cu o zi înaintea Paştelui, Dinamo merge din nou în deplasare, dar de data aceasta o va întâlni pe locul patru în play-out, FC Voluntari.

"Vom vedea ce va fi, amintirea cea mai frumoasă rămâne acea partidă celebră din Ghencea, dar sperăm să câştigăm sâmbătă, o partidă grea cu o echipă care a uitat să piardă şi e total schimbată de când a venit Bergodi la echipă", a mai spus Ionel Dănciulescu.

Fostul atacant al "câinilor" a vorbit şi despre dorinţa tuturor dinamoviştilor de a avea şi de a juca pe un stadion nou:

"Deocamdată aştept să văd finalitatea acestui fapt, că a apărut acest PUZ, mai trebuie anumite aprobări, sunt sigur, situaţia nu e simplă. E clar că Dinamo, echipa de fotbal, îşi doreşte să aibă un stadion nou, cred că toată lumea e la asentimentul meu, dar deocamdată văd că lucrurile merg foarte greu, eu mi-aş dori ca în viitorul apropiat să pot să vin şi eu acolo în Ştefan cel Mare şi să urmăresc o partidă de fotbal.

(n.red. - când va putea spune că se va construi cu siguranţă un stadion nou) - Probabil când văd primul buldozer, când văd 100 de muncitori. Numai atunci (n.red. - o să cred). E clar că Dinamo are nevoie de un stadion nou şi cred că de acesta nu se va folosi doar echipa Dinamo, cred că va fi un bun şi pentru alte echipe, cu siguranţă vor dori să joace pe stadionul respectiv".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.