Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Platforma cu informaţii utile în caz de dezastru 'Fii pregătit' a fost updatată

www.fiipregatit.ro
Platforma Fii Pregatit

Platforma naţională de pregătire în situaţii de urgenţă - "Fii pregătit" (fiipregatit.ro) -, sursă de informaţii despre măsurile de siguranţă şi reacţie în caz de dezastru, a fost updatată pentru a veni în sprijinul cetăţenilor români inclusiv în contextul confirmării noului coronavirus, pe teritoriul ţării, informează joi DSU, citată de Agerpres.

"În ultimii ani suntem martorii unei intensificări a situaţiilor de urgenţă de tot felul, atât pe plan internaţional, cât şi pe plan local. În astfel de situaţii limită câteva secunde pot schimba totul, iar reacţia rapidă şi educată a celor afectaţi este esenţială pentru supravieţuire", precizează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, într-o postare pe pagina de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Descoperiri importante: Cum luptă sistemul imunitar cu noul coronavirus/ STUDIU

"Fii pregătit" are scopul de a ajuta cetăţenii să înţeleagă mai bine riscurile şi pentru a-i informa asupra măsurilor de prevenire şi comportamentului pe care să îl aibă în diferite situaţii de urgenţă de amploare sau dezastru.

Ghidurile updatate pe noul coronavirus se pot citi online, la adresa https://fiipregatit.ro/ghiduri/. Aici pot fi găsite informaţii despre autoizolare, cumpărături, transport în comun şi călătorie în contextul infecţiei cu coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.