Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Platformele olx.ro, lajumate.ro și okazii.ro, sub lupa ANAF

cauta lupa search

Inspectorii ANAF monitorizează vânzările de pe platformele olx.ro, lajumate.ro și okazii.ro. Persoanele care vând produse prin această platformă trebuie să depună declarație de venit la ANAF și să achite impozite și contribuții, dacă desfășoară activitatea în mod "regulat și continuu", cu scopul de obținere de venituri, spun specialiști în taxe pentru Wall Street.

"Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala (DGAF) monitorizeaza activitatea de comert electronic a magazinelor online si a platformelor specializate de vanzari. De asemenea, inspectorii DGAF investigheaza activitatea utilizatorilor care desfasoara activitati comerciale fara a respecta prevederile legale privind inregistrarea la Registrul Comertului si la autoritatea fiscala competenta, precum si cele referitoare la declararea veniturilor realizate, in vederea platii obligatiilor fiscale aferente", a raspuns ANAF pentru wall-street.ro.

Vânzătorii ocazionali nu trebuie să depună declarație de venit la ANAF, ci doar cei care obțin venituri continue din vânzările pe platforme online. Cei din urmă vor fi ținta verificărilor ANAF, dacă nu vor depune declarație de venituri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.