Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Playboy va elibera 11.953 avatare de iepurași în sălbăticie

Playboy Rabbitar NFT: PLBY Group, Inc
playboy nft

PLBY Group, Inc, proprietarii revistei de stil de viață Playboy a dezvăluit un nou proiect NFT format din 11.953 avatare unice de iepurași animați 3D.

Potrivit unui anunț din 20 octombrie, numărul NFT-urilor aduce un omagiu anului fondator al lui Playboy din 1953, iar jetoanele vor servi drept „chei ale unui Club Playboy reinventat”, care oferă proprietarilor acces la evenimente, conținut și mărfuri exclusive.

Lansarea NFT-urilor bazate pe Ethereum începe pe 24 octombrie, cu o pre-vânzare pentru investitorii de pe lista albă până pe 26 octombrie. Două vânzări publice se lansează a doua zi, una pentru clienții în USD și cealaltă pentru cei care plătesc cu ETH, conform cointelegraph.com

Vânzările sunt găzduite pe un site oficial „Playboy Rabbitar”, iar NFT-urile vor avea un preț de 0,1953 ETH fiecare sau echivalentul fiat (în prezent 814 USD). Jamal Dauda, ​​vicepreședintele Blockchain Innovation la PLBY Group, a declarat:

„Rabbitars marchează începutul adevăratului membru bazat pe blockchain pentru Playboy. Așa cum cheile Playboy Club au oferit milioanelor de membri șansa de a păși în stilul de viață sofisticat pe care îl reprezintă marca Playboy, NFT-urile de astăzi pot face același lucru și mult mai mult.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.