Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PLIMBĂRI ZILNICE cu duba pentru Liviu Dragnea - A introdus contestaţie la executare şi la instanţa supremă în speranţa că va scăpa de închisoare

captura TV
Liviu Dragnea iccj

Fostul şef al PSD va fi adus, joi, la instanţa supremă, unde se va lua în discuţie la prin termen contestaţia sa la executare a pedepsei definitive din dosarul angajărilor fictive.

Citeşte şi: Liviu Dragnea forțează eliberarea și este apărat de avocatul lui Adrian Năstase: probleme cu judecătorul de caz

Miercuri, Tribunalul Bucureşti a luat în discuţie o cerere identică iar apărarea lui Dragnea a recuzat magistratul de la această instanţă, cerere ce a fost respinsă.

Citeşte şi: ALERTĂ Magistrații de la Tribunalul București au RESPINS cererea de recuzare a judecătorului care soluționează contestația depusă de Dragnea

Concret, potrivit datelor din portalul instanţelor de judecată ambele dosare au ca dată de formare data de 6 ianuarie şi au acelaşi obiect, respectiv contestaţie la executare.

Tribunalul a stabilit prim termen de judecată în 29 ianuarie în vreme ce instanţa supremă a stabilit prim termen de judecată în 30 ianuarie.

Cu toate acestea, potrivit legilor aflate în prezent în vigoare instanţa care a emis mandatul de încarcerare pentru decizia definitivă dată de un complet de cinic judecători de la instanţa supremă este Tribunalul Bucureşti.

La momentul deciziei definitive aceasta a fost comunicată de serviciul Executări al instanţei supreme serviciului Executări al Tribunalului Bucureşti iar un judecător al acestei din urmă instanţe a emis mandatul de punere în executare a deciziei finale a ICCJ.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.