Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploaia l-a împiedicat pe Dominic Thiem, pentru a doua zi consecutiv, să revină în competiţie

www.agerpres.ro
Dominic Thiem

Ploaia ce a căzut în apropierea Vienei a împiedicat pentru a doua zi consecutiv revenirea în competiţie a austriacului Dominic Thiem, locul 3 în clasamentul ATP, după aproape trei luni de când turneele de tenis au fost întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus, scrie AFP.

Thiem urma să-l întâlnească pe compatriotul său Lucas Miedler (293 ATP) în primul său meci în turneul Generali Austrian Pro Series, la Suedstadt, la circa 20 km sud de Viena. Nici luni, nici marţi nu s-a putut juca din cauza ploii, aşa că meciul dintre Thiem şi Miedler a fost amânat pentru miercuri, când meteorologii anunţă vreme bună, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marcel Vela luat la întrebări de senatori. Val de acuze prin moțiunea: ‘Cu Vela ruptă, în timp de pandemie’

Turneul, cu premii totale de 151.750 euro, va avea loc fără spectatori, arbitri de linie sau copii de mingi, pe teren urmând să se afle doar jucătorii şi arbitrul de scaun. Competiţia este organizată de platforma tennisnet.com sub conducerea lui Alexander Antonitsch, fost tenisman profesionist austriac.

Vor participa şaisprezece jucători şi opt jucătoare, toţi austrieci. Cei şaisprezece jucători vor fi împărţiţi în patru grupe de câte patru, iar jucătoarele, în două grupe de patru.

Citește și: Minerii se revoltă în Valea Jiului! Care sunt nemulțumirile lor și ce măsuri vor lua

În afara lui Thiem, cei mai cunoscuţi jucători sunt Dennis Novak (85 ATP), Sebastian Ofner (163 ATP) şi Jurij Rodionov (166), componenţi ai echipei de Cupa Davis a Austriei, care ar urma să dispute în noiembrie turneul final al acestei competiţii, Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.