DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

PMB: Joi este ultima zi în care participanţii la proiectul Biciclişti în Bucureşti care nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor îşi pot actualiza datele

primaria municipiului bucuresti

Participanţii la proiectul „Biciclişti în Bucureşti” care nu s-au regăsit anul trecut pe lista beneficiarilor îşi pot actualiza datele până joi pentru a primi cele 2.500 de vouchere în valoare de 500 de lei pentru achiziţionarea de biciclete sau dispozitive Segway, informează news.ro.

Proiectul a debutat anul trecut, când au fost acordate în primă fază 5.000 de vouchere, însă din cauza numărului foarte mare de bucureşteni înscrişi, CGMB a aprobat suplimentarea numărului de vouchere în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) din septembrie.

Astfel, participanţii care au trimis solicitări în perioada 24-25 iulie în format electronic, dar nu s-au regăsit pe lista primilor 5.000 de beneficiare, trebuie să-şi actualizeze datele de identificare accesând link-ul personalizat ce va fi trimis de municipalitate pe adresa de e-mail a fiecărui participant. După transmiterea datelor, participanţii vor primi pe mail un mesaj cu numărul de înregistrare.

„Datele de identificare actualizate de participanţi trebuie să fie complete şi corecte, conform actului de identitate al participantului, inclusiv cu încărcarea în aplicaţie a fotocopiei lizibile a buletinului sau cărţii de identitate, faţă/verso”, precizează municipalitatea.

În cazul participanţilor care au depus personal cererea de înscriere în proiect la registratura Primăriei şi nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor, vor primi prin poştă o scrisoare de înştiinţare cu numărul de înregistrare.

Primăria Capitalei va publica pe site, la finalul temenului de actualizare a datelor de identificare, lista cu cei 2.500 de beneficiari, cu numărul de înregistrare şi iniţialele numelui şi prenumelui.

Proiectul de hotărâre privind suplimentarea numărului de vouchere cu încă 25.000 prin care bucureştenii să îşi cumpere biciclete sau dispozitive Segway sau Ninebot a fost aprobat în luna septembrie a anului trecut, într-o şedinţa extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), după ce în şedinţa din 30 august proiectul fusese respins.

Voucherele date de Primăria Capitalei au fost scoase la vânzare de beneficiarii lor pe OLX. Vânzătorii cereau pe ele între 350 şi 400 de lei. OLX a anunţat, ulterior, că a decis să dezactiveze anunţurile de vânzare a voucherelor acordate de Primăria Capitalei.

Proiectul "Biciclişti în Bucureşti” a fost aprobat în şedinţa CGMB din 30 iunie, iar prin acesta au fost acordate 5.000 de vouchere în valoare de 500 de lei cetăţenilor cu vârsta de peste 18 ani şi cu reşedinţa sau domiciliul în Bucureşti care vor să îşi cumpere o bicicletă, simplă sau electrică, trotinetă sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot.

Înscrierile pentru proiect au început în 24 iulie, când au fost depuse aproape 3.000 de solicitări. Înscrierile au fost suspendate, însă, a doua zi, pentru că au fost procesate într-un timp foarte scurt zeci de mii de cereri. Primăria Capitalei a anunţat atunci că suspendarea va fi valabilă până când vor fi verificate toate cererile şi vor fi eliminate cele care nu corespund regulamentului programului "Biciclişti în Bucureşti", existând posibilitatea suplimentării numărului de vouchere. Primăria mai menţiona că programul va fi reluat şi în anul următor, iar toţi solicitanţii care au depus cereri în acest an şi nu vor primi vouchere vor rămâne în baza de date a Programului pentru ediţia din 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.