Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP: E posibil ca unii parlamentari PSD să nu voteze o moţiune de cenzură

O eventuală moţiune de cenzură ar putea genera instabilitate politică, declară preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, Valeriu Steriu. El îi răspunde lui Liviu Dragnea că parlamentarii care au fost la UNPR, iar acum sunt la PMP "au fost întotdeauna oameni disciplinaţi".

Valeriu Steriu crede că nu s-ar impune o moţiune de cenzură.

"O decizie de acest gen, în condiţiile în care ar putea să treacă, ar genera o instabilitate politică prematură, într-o perioadă aş putea spune destul de critică în Europa (...). Cred că mai degrabă demersul este unul în plan de comunicare şi nici gând o intenţie serioasă. De altfel, probabil că discuţiile de astăzi vor duce la o concluzie mai degrabă ori să fie o moţiune să spunem cu jumătate de gură anunţată ori să nu fie deloc", a declarat, la RFI, președintele executiv al PMP.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că nu este necesară o alianţă conjuncturală cu PMP pentru a trece moţiunea de cenzură la adresa Guvernului, spunând că parlamentari UNPR s-au declarat dispuşi să susţină acest demers, pentru că nu au uitat că au fost un partid de stânga.

Valeriu Steriu îi răspunde lui Liviu Dragnea: "Aş zice că mai degrabă e posibil ca unii parlamentari PSD să n-o voteze, chiar dacă domnul Dragnea îi va pune sau nu-i va pune pe listă mai departe. Aşa cum văd la ora actuală, cred că mai degrabă sunt probleme în PSD în a vota sau a nu vota sau chiar a fi prezenţi în ziua respectivă. Parlamentarii foşti UNPR, actuali PMP au fost întotdeauna oameni disciplinaţi şi întotdeauna decizia luată în grup a fost respectată".

PSD şi ALDE ar putea decide joi dacă vor depune sau nu o moţiune de cenzură la adresa Guvernului condus de Dacian Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.