Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP: Guvernul Cîțu, total dezinteresat de viitorul României

Facebook
PMP

Guvernul Cîțu se arată total dezinteresat de viitorul României, susține PMP.

“Din păcate, coaliția aflată la putere refuză orice investiție în familie și în condițiile de viață ale copiilor , în situația în care natalitatea a scăzut drastic, în ultimii ani. Executivul respinge un proiect de lege întocmit de parlamentari, privind acordarea unei sume de 1500 de lei familiilor cu mai mulți copii, sub forma unui ajutor pentru creșă și grădiniță. Guvernul motiveaza că sumele alocate, prin acest proiect, ar duce la creșterea deficitului bugetar.”

PMP mai acuză Executivul de ipocizie, risipirea banului public prin cheltuieli masive pentru întreținerea unui aparat de stat obez. Mai mult, premierul angajează sume mari de bani, la rectificarea bugetară, pentru “cumpărarea” primarilor PNL, în perspectiva alegerilor interne, la Congresul din septembrie, susține partidul.

“Din păcate, Guvernul Cîțu nu are o strategie națională de investiție în dezvoltarea resurselor umane din România și nu a întocmit niciun pachet financiar de susținere a familiei și a copilului, consideră PMP. Țara noastră se află într-un mare declin demografic, an de an, se golește de români, care pleacă în toată Europa, iar Guvernul se face că nu vede acest fenomen social. Cheltuielile bugetare sunt angajate doar prin prisma intereselor politice de moment, de conjunctura, fără o gândire coerenta, pe termen lung.”, mai adaugă PMP într-un comunicat de presă trimis redacției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.