Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP îl contrazice pe Orban: Secretarul de stat prins băut la volan NU a fost demis, ci a demisionat

psnews.ro
pnl pmp

Organizația PMP Timiș transmite că a luat la cunoștință cu regret despre accidentul rutier soldat cu avarierea unui autoturism staționat petrecut astăzi în Timișoara, în care conducătorul auto a fost Valeriu Lupu, secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor susținut de către PMP.

"PMP Timiș se delimitează de orice acțiune/incident în care sunt implicați membrii/susținătorii PMP și asigura cetățenii de integritatea și onestitatea membrilor săi indiferent de poziții și funcții.

Orice încălcare a legii și moralei creștine nu este tolerată.

În urmă evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu și-a înaintat demisia cu dată prezenței din funcția de Secretar de Stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Pe această cale ne exprimăm regretul față de cele întâmplate", se arată într-un comunicat semnat de preşedintele PMP Timiş, Cornel Sămărtinean.

Anterior, premierul Ludovic Orban a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că a decis să îl demită pe Valeriu Lupu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, cercetat penal după ce a avariat o mașină și a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar și prelevarea de probe biologice.

Polițiștii din Timișoara au deschis, vineri, un dosar penal pe numele lui Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, după ce acesta a refuzat să sufle în alcooltest și să îi fie prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, după ce provocat un accident.

Potrivit IPJ Timiș, un bărbat de 56 de ani a lovit, vineri, o mașină aflată într-o parcare și a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar și prelevarea de probe biologice.

„Este vorba despre un bărbat de 56 de ani care a condus un autoturism spre strada Behelei, mergea către domiciliu și la un moment dat a lovit o mașină aflată într-o parcare. Femeia a cărei mașină a fost lovită a sunat la 112, iar polițiștii au sosit la fața locului și au procedat la testarea bărbatului. Acesta a refuzat, a refuzat și prelevarea de probe biologice și i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de prelevare de probe biologice", a declarat, pentru MEDIAFAX, Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Potrivit unor surse judiciare, șoferul care a provocat accidentul este Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Aceleași surse spun că femeia care a sunat la 112 și a spus că mașina sa a fost lovită a precizat că șoferul vinovat mirosea a alcool.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.