Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP își mazilește trădătorii: Doi primari și doi consilieri județeni au fost dați afară din partid

Facebook
PMP

Doi primari ai PMP și doi consilieri județeni au fost excluşi din partid pentru lipsa de implicare a acestora în campania electorală pentru alegerile parlamentare.

Citește și: Acordul cu USR-PLUS a stârnit IUREȘUL în PNL: liberalii, minoritari în propriul Guvern/SURSE .

Liderul judeţean al PMP Suceava, Marian Andronache, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este vorba despre primarii comunelor Pojorâta şi Mitocu Dragomirnei, respectiv Bogdan Codreanu şi Radu Reziuc. Andronache a precizat că, din aceleaşi motive, au mai fost excluşi consilierii judeţeni Cristina Bucşă şi Petru Juravle, iar aceştia urmează să-şi piardă mandatele.

De asemenea, din Consiliul Executiv Judeţean al PMP Suceava au fost revocaţi secretarul executiv Tiberiu Leşan, preşedintele Organizaţiei de Femei, Lenuţa Bălan, şi preşedintele interimar al Organizaţiei de Pensionari, Florin Toderaşcu.

"Pe 17 decembrie am convocat un Consiliu Executiv Judeţean al PMP Suceava în care am făcut parte din evaluările aleşilor locali, în sensul implicării lor în campania electorală pentru alegerile parlamentare, evaluări pe care o să le continuăm în ianuarie. S-a luat în discuţie cu prioritate activitatea primarilor, implicarea lor în această campanie, implicarea consilierilor judeţeni şi membrilor din Consiliul Executiv Judeţean şi urmează să evaluăm implicarea consilierilor locali. Au fost şi probleme în campania electorală, au fost primari care nu şi-au datoria faţă de PMP. Au fost primari care au trădat acest partid şi mă refer la Bogdan Codreanu, primarul de Pojorâta, şi Radu Reziuc, primarul de Mitocu Dragomirnei. Ca urmare, după evaluarea din Consiliul Executiv Judeţean, s-a votat pentru excluderea acestor primari din rândul membrilor PMP Suceava (...) Pentru noi a fost o mare surpriză să nu atingem pragul naţional şi să nu intrăm în Parlament", a spus Andronache.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.