Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP, reacţie la denunţul penal împotriva Elenei Udrea. Atac la Dan Voiculescu

udrea

"Felix nu poate dormi de grija Elenei Udrea nici în închisoare şi comite înscenări de presă", scrie Departamentul de Comunicare al PMP.

Referitor la ştirea apărută astăzi cu privire la contractul încheiat, în anul 2011, între Ministerul Dezvoltării şi Medusa Hotel International SRL, pentru realizarea “Complexului de Agrement La Stejarii”, reprezentanţii Partidul Mişcarea Populară fac următoarele precizări:

„Denunţul penal este o aberaţie fără margini. Acesta a fost formulat de către Sandu Jean Cătălin, fost jurist la Institutul de Cercetări Alimentare (I.C.A), astăzi coleg de închisoare cu Dan Voiculescu, acuzat de corupţie şi spălare de bani, cu un prejudiciu de 60 de milioane de euro, în dosarul privatizării frauduloase a I.C.A.

Constatăm că Felix nu poate dormi liniştit nici în închisoare. Nu poate accepta că Justiţia şi-a făcut datoria, că nu a reuşit să resusciteze sistemul securisto-comunist care a fost înfânt, că nu a anulat statul de drept, deşi a făcut încercări disperate în acest sens în anul 2012.

PMP consideră că trebuie ca presa care preia astfel de informaţii să fie foarte atentă la credibilitatea celor care formulează astfel de acuzaţii.

În concluzie: observăm că, deşi în această campanie avem de-a face cu un număr record de competitori înscrişi în competiţie (14), toată lumea îşi concentrează tirul asupra Elenei Udrea. Ceea ce arată, pe de o parte, că reprezentantul PMP este un candidat de forţă cu şanse foarte mari de a câştiga aceste alegeri, pe de altă parte, că există o înţelegere la nivelul contracandidaţilor. De ce le este frică, nu vor scăpa: Elena Udrea va câştiga alegerile pe 16 noiembrie"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.