Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP se revoltă: Guvernul ne-a lăsat pe mâna speculatorilor de energie

pmponline.ro
PMP sigla

Guvernul ne-a lăsat pe mâna speculatorilor de energie, acuză PMP, care spune că facturile românilor la energie au explodat în mod nepermis.

PMP cere Guvernului o clarificare referitoare la creșterea nejustificată a prețurilor la energie, care se anunță a fi fără oprire, după liberalizarea pieței din acest domeniu. Declarațiile ministrului Energiei, din ultima perioadă, par a crea, mai mult, o adevarată panică în rândul populației, devenite victime ale samsarilor de energie, care, acum, speculează, în voie, în numele economiei de piață.

PMP solicită Guvernului să ia măsuri clare pentru protecția românilor în fața atacurilor, fără precedent, a profitorilor din energie, care au găsit breșe în sistem și au implementat metode neortodoxe, neconcurențiale, prin care jecmănesc populatia rămasă captivă acestor bișnițari.

PMP consideră că actuala putere nu are nicio strategie privind politicile de energie pe termen mediu sau lung, de stimulare a producției interne, lăsand țara intrega pradă samsarilor de prețuri și de beneficii.

Din păcate, România nu este în stare să-și valorifice propriile resurse, care ar fi trebuit să ducă la un echilibru onest între cerere și ofertă. În situația dată, consumatorii casnici rămân prizonieri ai marilor companii și văd, lună de lună cum prețurile la utilități cresc, în mod exponențial, fără a fi îmbunătățite serviciile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.