Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP se revoltă: 'Rectificare bugetară pentru țară, nu pentru primarii liberali'

PMP

PMP cere Guvernului să folosească banii publici pentru dezvoltarea țării, nu pentru interesele politice de moment. Astfel, partidul face apel ca rectificarea bugetară să vină în întâmpinarea dorințelor și nevoilor societății, nu în buzunarele primarilor liberali.

„PMP speră ca discursurile premierului Cîțu privind corectitudinea financiară să fie acoperite de realitatea construirii ajustărilor bugetare, încât creșterea economică să se reflecte în investiții, sprijinirea sectorului privat, în dezvoltarea locală și susținerea educației și a sănătății. Premierul Cîțu trebuie să conștientizeze că principala sa responsabilitate este să guverneze România, nu să fie preocupat de ambițiile sale politice. De aceea, țara așteaptă rezultate , nu promisiuni și campanie electorală, pe spatele oamenilor”, au declarat reprezentanții PMP.

Partidul Mișcarea Populară consideră că ieșirea din criza economică generată de pandemie este meritul sectorului privat și al creșterii consumului, nicidecum al acțiunilor guvernamentale, care au venit cu întârziere, fără o coerență și o strategie unitară.

„Poate nu este prea tarziu ca Guvernul să gândească în termenii interesului național și să ne ofere o rectificare bugetară pozitivă, cu o puternica injecție financiară pentru o dezvoltare durabilă. De asemenea, executivul nu trebuie să uite corelarea rectificării cu PNRR ca nu cumva să pierdem banii europeni”, au precizat reprezentanții PMP.

Vezi și: Eugen Tomac vrea referendum pe tema gunoaielor aduse în România: 'Românii sunt cei care trebuie să decidă dacă sunt sau nu de acord' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.