Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a depus listele pentru parlamentare! Ludovic Orban: 'Lupta pentru România a început în 2019'. Atacuri pe bandă la adresa PSD

digi 24
Ludovic Orban Digi 24

Liderul PNL Ludovic Orban a depus astăzi listele pentru parlamentare la BEC. „Lupta pentru România a început în 2019”, a spus Ludovic Orban, neratând ocazia să lanseze atacuri la adresa PSD. „PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată”, a mai spus Ludovic Orban, precizând că alegerile din decembrie sunt decisive.

„Lupta pentru România a început în 2019, odată cu alegerile pentru Parlamentul European și cu referendumul pro justiție inițiat de președintele României. (...) În 27 septembrie a urmat o grea luptă în alegerile locale, în care ne-am confruntat cu 29 de baroni roșii care s-au luptat pe viață și pe moarte, folosind toate căile legale și ilegale pe care le-au avut la dispoziție pentru a-și salva mandatele. Și această bătălie a fost câștigată de PNL. Românii din mai 2019 au arătat clar că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care încalcă în picioare drepturile și libertățile oamenilor, de un partid care a vrut să confiște România și care nu a făcut altceva decât să slujească interesele clientelei politice și să-și apere penalii. (...) PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată. Alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România”, a spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a mai spus că sloganul campaniei va fi simplu: „Dezvoltăm România”.

„Acesta este țelul nostru, să asigurăm o dezvoltare accelerată a României”, a adăugat liderul PNL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.