Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a pierdut un deputat

PNL

Deputatul sucevean Alexandru Băişanu a demisionat din PNL şi a anunţat că va candida pentru funcţia de primar al Sucevei, deși nu a precizat dacă o va face din postura de independent sau va fi susținut de o altă formațiune politică.

„Îmi aduc aminte că înainte de PNL, cât eram prefect, aceeaşi echipă care face jocurile în judeţul Suceava, Gheorghe Flutur, Ion Lungu şi Orest Onofrei, mi-au cerut să intru în PDL, spunând că îmi pun la dispoziţie postul de deputat în colegiul nr. 1. Am refuzat pentru că nici Flutur, nici Ion Lungu, nici Orest Onofrei şi nici restul oamenilor de la vârful PDL nu reprezentau modelele mele în politică. Şi am spus ferm că niciodată nu voi face echipă cu ei”, a declarat Băişanu potrivit Monitorul de Suceava.

Băișanu l-a atacat pe fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, despre care spune că a distrus partidul și l-a împins în brațele PDL-ului.

„După ce a aruncat PNL într-un soi de politică medievală făcută de PDL, Crin Antonescu a părăsit PNL prin neimplicare. PDL, portocalii, oamenii lui Traian Băsescu, care au ajuns la 7-12%, şi-au găsit un bârlog în PNL. Şi concluzia este că bâta a învins raţiunea. Iar frica unor liberali le-a oferit pedeliştilor posibilitatea de a silui PNL”, a precizat deputatul sucevean.

Băişanu a mai spus că va candida pentru Primăria Suceava „pentru că am o datorie de onoare de a spune adevărul” și i-a îndemnat pe colegii liberali care se simt ”umiliți” să îl urmeze.

„Candidez pentru că îmi doresc să nu se voteze neapărat partide, sigle, ci oameni care au făcut ceva pentru sine şi comunitate. Candidez ca proiect. Vin cu un proiect pentru dezvoltarea Sucevei, iar oamenii trebuie să voteze viziuni şi înţelepciune.”, a declarat Băişanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.