Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL acuză Poşta Română că distribuie materialele electorale ale PSD

posta-romana

Purtatorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, solicita Postei Române sa nu mai distribuie 'materialele PSD anti-Iohannis' si cere autoritatilor sa verifice modul în care s-a facut distribuirea acestora, precum si modalitatea în care au fost folosite datele cu caracter personal.

'Cer Postei Române sa înceteze de urgenta si cerem organelor abilitate sa verifice cum s-a facut distribuirea fluturasilor (cu Iohannis care promite ca în cazul în care va câstiga alegerile prezidentiale va gira taierea de pensii si de salarii - n.r.), cum au fost folosite datele cu caracter personal de catre oameni ai PSD, cu functii de conducere în PSD, pusi la Posta Româna pentru a servi în scop electoral. Eu întreb Posta Româna cu ce drept a facut acest lucru, cu ce drept si-a permis sa foloseasca date cu caracter personal ale românilor pentru a putea trimite aceste materiale negative? Va spun în acelasi timp ca ACL a sesizat toate birourile electorale judetene din tara si zilele acestea vom avea primele solutii privitoare la distribuirea materialelor negative', a declarat Alina Gorghiu marti, într-o conferinta de presa.
Ea a sustinut ca PSD si Victor Ponta folosesc Posta Româna pentru a distribui 'materiale mincinoase'.
'Am constatat cu stupoare ca ieri Posta Româna a reactionat fara sa publice acest contract, fara sa ne spuna daca în mod gratuit sau aproape gratuit distribuie acesti fluturasi. Ne-a spus doar ca distribuie fluturasi si ca nu raspunde pentru continutul lucrurilor pe care le distribuie. Îi întreb pe cei de la Posta Româna oare daca aceasta nu este o lipsa de discernamânt sa distribuie absolut orice', a afirmat Gorghiu.
Potrivit purtatorului de cuvânt al PNL, 'la Posta Româna, la sediul PNL si probabil la foarte multe ONG-uri s-au primit mii de sesizari în acest caz'.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.