Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL anunță că Nicușor Dan e prioritatea sa politică

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan

Prioritatea PNL după sfârșitul pandemiei trebuie să fie susținerea masivă a candidatului desemnat pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, care va reuși să o învingă pe Gabriela Firea, a scris deputatul PNL Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook:

Vezi și: Profesorul Vasile Astărăstoae: Am arătat ca Apocalipsa COVID se amână! Am fost insultat și înjurat, dar am arătat pericolul regimului politico-medical

“Prioritatea PNL după sfârșitul pandemiei și revenirea la normalitate ar trebui să fie susținerea masivă a candidatului său desemnat pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan. Asa cum am mai spus, lupta Dan-Firea are o relevanță majoră pentru România în ansamblu, fiind una între formele fără fond adorate de Gabriela "Publicitate" Firea și o Românie a lucrurilor făcute temeinic, riguros, matematic - cea a unui cercetător de elită care a învins statul în sute de procese lansate în numele cetățenilor.

Nimeni nu trebuie să își facă iluzia că Nicușor va fi un candidat discret. Dimpotrivă: Nicușor Dan va fi vedeta politică a sfârșitului de an, pentru că va reuși să învingă colosul neputincios numit PSD București. Iar PNL va fi integral alături de el”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.