Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Bistrița Năsăud nu s-a decis pe cine va susține la șefia partidului

pnl.ro
pnl sigla

Filiala Bistriţa-Năsăud a Partidului Naţional Liberal (PNL) nu s-a decis pentru susţinerea unui singur candidat la funcţia de preşedinte, motiv pentru care va acorda girul tuturor celor trei moţiuni, anunţate de Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă, scrie agerpres.ro

Liderul organizaţiei judeţene, Ioan Turc, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că cei 91 de delegaţi la congres vor vota conform propriei conştiinţe.

ALERTĂ - Procurorii DNA, percheziții de AMPLOARE în trei județe: 4 instituții publice VIZATE


"Filiala judeţeană a PNL va susţine toate cele trei moţiuni care au fost anunţate până în momentul de faţă. Conform statutului, pentru ca o moţiune să poată fi dezbătută în congres, este nevoie de susţinerea a minimum zece filiale. În acest sens, le-am propus colegilor mei - şi ei au fost de acord - ca cele trei moţiuni să primească girul filialei judeţene a partidului nostru, pentru ca ele să fie dezbătute în congres, evident urmând ca delegaţii să voteze conform propriei conştiinţe", a spus Turc. 

Decizia filialei a fost luată în urma unei şedinţe a Colegiului director judeţean. 

Organizaţia PNL Bistriţa-Năsăud va fi reprezentată la congresul naţional de săptămâna viitoare de membrii Biroului Politic Judeţean, consilieri judeţeni, preşedinţi de filiale locale şi primari. 

Liderul filialei, Ioan Turc, este un susţinător al moţiunii lui Cristian Buşoi, în schimb prim-vicepreşedintele Stelian Dolha şi deputatul Robert Sighiartău s-au declarat de partea lui Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.