Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL cere DEMITEREA lui Vâlcov: Exprimă o agendă ascunsă și paralelă a unor politicieni infractori care vor să scoată România din UE pentru a scăpa de pușcărie

Inquam Photos / Octav Ganea
darius valcov

PNL cere demiterea lui Darius Vâlcov din functia de consilier al premierului, menționând că prin declarațiile recente acesta "exprimă o agendă ascunsă și paralelă a unor politicieni infractori care vor să scoată România din Uniunea Europeană pentru a scăpa de pușcărie".

"Darius Vâlcov a ajuns portavocea penalilor și mafioților care vor să scoată România din Uniunea Europeană și trebuie să plece imediat din Guvernul României.

Afirmația acestuia că Vestul Europei nu dorește construcția de autostrăzi în România pentru că nu vrea dezvoltarea României este o manipulare grosolană a propriei incompetențe și a guvernului din care face parte.

Prin astfel de afirmații, Darius Vâlcov, cel care conduce în realitate guvernul de marionete ale lui Liviu Dragnea, exprimă o agendă ascunsă și paralelă a unor politicieni infractori care vor să scoată România din Uniunea Europeană pentru a scăpa de pușcărie.

Citeste si Tudorel Toader aseamănă afirmația lui Augustin Lazăr cu cea a lui Klaus Iohannis: Nu poate să spună că s-a referit la altcineva decât la membrii Comisiei

Construcția de autostrăzi în România este sabotată cu bună știință chiar de acest condamnat penal și de guvernarea PSD – ALDE din care face parte pentru că deși există bani europeni alocați pentru proiectele majoră de infrastructură din România, prim-ministrul Viorica Dăncilă, consiliată de Darius Vâlcov, refuză să trimită cererile de finanțare la Bruxelles.

Soluția falsă aleasă de PSD și ALDE pentru construirea autostrăzilor prin formule imposibile de Parteneriat Public Privat amână la nesfârșit realizarea lor și ascunde interese obscure pentru că pentru ei Parteneriat Public Privat înseamnă ”Paravan Pentru Parandărăt”.

Premierul României, Viorica Dăncilă trebuie să se delimiteze urgent de afirmațiile consilierului său, Darius Vâlcov, și să-i ceară să plece din Guvernul României.

Altfel, înseamnă că Prim-ministrul Viorica Dăncilă își asumă public aceste afirmații împotriva Uniunii Europene într-un moment în care România urmează să preia președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, ceea ce demonstrează încă o dată că nu înțelege importanța acestui rol", potrivit unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.