Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL dă LOVITURA: a transferat un deputat PSD

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Liberalii mai dau o mică lovitură politică, după ce au reșit să perfecteze transferul unui deputat PSD, fost președinte executiv al filialei PSD Neamț. Deputatul Vlad Marcoci, preşedinte executiv al PSD Neamţ a demisionat din partid şi s-a înscris în PNL.

”Am depus astăzi adeziunea la Biroul Municipal al PNL. Discuţia noastră nu a avut la bază o negociere strictă pe funcţii. Mă alătur unei echipe pe care o văd câştigătoare şi poate face lucruri bune la Consiliul Judeţean, primării şi Parlament. PNL are o viziune, un program clar, îşi doreşte să realizeze lucruri importante pentru judeţul Neamţ. Am făcut demersuri în sănătate, educaţie, infrastructură şi pot fi duse la bun sfârşit de oameni cu pregătire. Le mulţumesc foştilor mei colegi de la PSD, în special celor de la USL care au fost alături de mine pentru dobândirea calităţii de parlamentar”, a declarat deputatul Vlad Marcoci. 

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc a anunţat că venirea în PNL a lui Vlad Marcoci reprezintă 'o întoarcere acasă'. 

”Acest demers este normal pentru că revine acasă, la prima dragoste, dacă putem vorbi de dragoste în politică. Este un demers pur politic, bazat pe convingeri, fără negocieri, fără aşteptări stabilite acum pentru viitor. Suntem un partid care ne respectăm principiile şi cuvântul. PNL este în competiţia electorală pentru a câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean. Este un semnal pentru cei care stau în stand-by şi care, din cauza unor presiuni, nu au curajul să facă un pas. Cred că abuzurile şi presiunile pe care PSD le face asupra unor oameni trebuie să înceteze”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.