Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL face un anunț care îi dă fiori lui Ponta: E pe ultima sută de metri

alina gorghiu

Seniorul PNL Mircea Ionescu Quintus spunea ieri că liderii PNL nu ar trebui să îi mai ceară demisia lui Victor Ponta ci să se axeze  pe strângerea de semnături pentru moțiunea de cenzură populară, iar atunci când se vor strânge un milion de semnături liberalii ar putea spera la o reacție din partea lui Ponta.

Astăzi, copreședinta PNL Alina Gorghiu a făcut un anunț care îi poate da fiori lui Victor Ponta. Potrivit acesteia, PNL a strâns deja aproape 200 de mii de semnături şi a precizat că până la începutul lunii septembrie speră să aibă un milion de semnături strânse.

"Suntem noi, cei din PNL, într-o campanie în desfăşurare de strângere de semnături în toate judeţele, o campanie care să genereze un sprijin popular de susţinere a ideii noastre de demisie a lui Ponta. Am strâns până acum aproape două sute de mii de semnături la nivel naţional, acţiunea evident continuă (...). Noi sperăm ca la începutul lunii septembrie să avem un milion de semnături strânse. Numărul exact va fi nerelevant. Important pentru noi este să reuşim să comunicăm populaţiei din România, electoratului din România care sunt obiectivele noastre şi de ce ne încăpăţânăm, aşa cum spune Victor Ponta, să îi cerem demisia", a declarat liberala.

De asemenea, Alina Gorghiu se arată convinsă că Victor Ponta este "pe ultima sută de metri" în privinţa carierei sale de premier. "Speranţa mea este că acest Guvern are o viaţă foarte scurtă. N-aş vrea să fac acum apel la o dată şi vă spun septembrie, octombrie, sfârşitul lunii august, nu ştiu, dar am convingerea că premierul Ponta este pe ultima sută de metri în privinţa carierei sale de prim-ministru", a mai spus, la RFI, co-preşedintele PNL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.