Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îi cere primarului Cherecheș să-și dea demisia

Catalin-Chereches-contract-300x225

Deputatul Mircea Dolha, presedintele PNL Maramures,   îi cere primarului din Baia Mare Catalin Chereches sa-si dea demisia dupa depunerea juramântul pentru ca orasul sa aiba "sansa de a deveni capitala europeana a culturii".

Deputatul Mircea Dolha considera ca acesta este gestul care dovedeste ca primarului ales îi pasa de comunitate si ca baimarenii nu vor considera demisia o dovada a vinovatiei, ci o recunoastere a faptului ca Chereches "iubeste Baia Mare".

"Nu are rost să ne amăgim, mințindu-ne că titlul ar putea reveni Băii Mari, un municipiu condus de un primar trimis în judecată pentru fapte de corupție. Când e vorba de criterii europene, chiar și simplele suspiciuni sunt arhisuficiente pentru descalificare. Cu alte cuvinte,  oricât de funcțional e principiul prezumției de nevinovăție și indiferent care va fi verdictul justiției, șansele ca Baia Mare să devină capitală europeană a culturii sunt nule, câtă vreme sunteți un primar cu problemele menționate", susține Dolha,  potrivit Mediafax.

De asemenea, Dolha este de parere ca dupa calificarea orasului în "finala scurta", Baia Mare are o sansa reala sa devina capitala europeana a culturii si ca primarul ales este principala piedica.

Primarul reales al municipiului Baia Mare, Catalin Cherecheș, a depus, luni, juramântul într-o ședința a Consiliului Local Baia Mare desfașurata în sala "Europa" din Primaria municipiului, edilul fiind adus adus sub escorta de la Penitenciarul Gherla.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.