Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îi cheamă la ordine pe șefii Jandarmeriei: Să dea explicații în legătură cu cetățenii ridicați la Topoloveni pentru mesaje anti-Dragnea

orban raetchi

Vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL Ovidiu Raețchi, a afirmat, într-un comunicat de presă, că ridicarea cetățenilor care au exprimat opinii anti-PSD la Topoloveni de către Jandarmerie nu trebuie trecută sub tăcere, în speranța că subiectul va fi uitat de opinia publică. În acest sens, Raețchi a adresat o solicitare președintelui Comisiei de Apărare, Dorel Căprar, de invitare la audieri a reprezentanților Jandarmeriei Argeș, a protestatarilor ridicați de Jandarmerie care au scandat mesaje anti- Dragnea și a directorului Direcției Comunicații și Tehnologia Informației, Comisar de poliție Bogdan Teodor Haiducu.

ULTIMĂ ORĂ O mașină a Poliției, în misiune, a IZBIT în plin un TIR - Descarcerarea intervine de URGENȚĂ

“Numeroase solicitări de audiere a reprezentanților Jandarmeriei au fost ignorate și blocate de către Comisia de Apărare a Camerei Deputaților, inclusiv cea privind protestele de pe 10 august. Având în vedere faptul că reprezentanții Jandarmeriei nu renunță la a-și folosi abuziv funcția pentru a suprima proteste anti-guvernamentale, îmi exprim speranța că măcar acum PSD a învățat ceva din votul de duminică și funcția de control a Comisiei nu va mai fi blocată.

Vă transmit solicitarea adresată azi președintelui Comisiei de Apărare,

Ordine Publică și Siguranță Națională, Dorel Căprar:

În data de 17 mai, la mitingul electoral organizat de PSD în Topoloveni, județul Argeș, Jandarmeria a ridicat o serie de cetățeni cu opinii critice la adresa domnului Liviu Nicolae Dragnea, aflat în acest moment în inchisoare. Cele aproximativ 10 persoane care exprimau puncte de vedere defavorabile condamnatului penal Liviu Nicolae Dragnea au fost băgate în dube și duse la poliție. Mai mult, acestea au fost ținute în secție timp de o oră și jumătate, iar atunci când au cerut explicații privind procedura legitimării, li s-a transmis că sistemul informatic utilizat pentru verificare nu era funcțional la acel moment, informație care trebuie confirmată.

În acest context, domnule președinte - pentru a lămuri toate aceste aspecte care indică un abuz de putere al forțelor de ordine - vă solicit să-i invitați la audieri în cadrul Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor pe reprezentanții Jandarmeriei Argeș, pe protestatarii ridicați de Jandarmerie care au scandat mesaje anti-Liviu Nicolae Dragnea și pe directorul Direcției Comunicații și Tehnologia Informației, Comisar de poliție Bogdan Teodor Haiducu”, se arată în comunicatul de presă transmis de Ovidiu Raețchi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.