Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL încălecat de PSD, în negocierile conduse de Ciucă. Cîțu vrea Finanțele: `Eu m-am certat și cu Orban pentru asta`. Ciucă a vorbit doar la final

Inquam Photos / Octav Ganea
negocieri psd pnl

La negocierile de ieri, Marcel Ciolacu a spus că ei vor Finanțele și Transporturile, iar Rareș insista: "Marcele ne omori. Nu putem merge în partid fără ceva greu!". Rareș Bogdan și alți liberali vor Justiția, în timp ce doar Cîțu a spus de Finanțe. Ciolacu spus că ar putea eventual PNL să ia Fondurile.

Potrivit unor surse, la negocieri, Ciucă nu a vorbit mai deloc. Florin Cîțu a spus că el s-a bătut pentru Finanțe in iarna cu toți, singur împotriva tuturor, inclusiv cu Orban, s-a certat cu Orban, și că e greu sa negociezi. A mai susținut că este foarte important ce vrea premierul Ciuca, el trebuie să negocieze puternic. Florin Cîțu a fost singurul care a cerut Finanțele de la PNL, in condițiile în care ceilalți voiau Justiția.

Nicolae Ciucă nu a intervenit mai deloc la negocieri, doar la final, la partea socială. Florin Cîțu a spus că nu este de acord cu impactul foarte mare al măsurilor bugetare, că nu se poate pune în pericol stabilitatea fiscal bugetară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.