Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL lansează contraatacul la ministrul Justiţiei

schelean

Deputatul PNL Valeria Schelean, vicepreședintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, a anunțat că liberalii iau în calcul depunerea unei moțiuni simple împotriva lui Robert Cazanciuc, în urma declarațiilor recente făcute de către Ministrul Justiției. Potrivit Valeriei Schelean, decizia depunerii moțiunii simple împotriva lui Cazanciuc va fi discutată la nivelul conducerii PNL, iar după ce decizia politică va fi luată, moțiunea ar putea fi depusă săptămâna viitoare.

“Ne gândim, la nivelul grupului parlamentar, chiar la depunerea unei moțiuni simple cu privire la toate aceste declarații ale dlui Cazanciuc care nu au nicio legătură cu demnitatea publică pe care o ocupă, acea de Ministru al Justiției. Este o decizie politică pe care trebuie să o luăm la nivelul conducerii partidului și grupului parlamentar. În măsura în care vom avea acestă decizie internă, săptămâna viitoare o putem depune. Dezbatere ei va fi condiționată de calendarul pe care îl avem și de săptămânile rămase din această sesiune parlamentară. Dacă decidem însă să o depunem, o vom depune săptămâna viitoare”, a declarat Schelean.

Vicepreședintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaților a mai spus că liberalii vor analizat toate opțiunile legale pe care le au pentru a sancționa comportamentul lui Cazanciuc. “Vom discuta la nivel de partid toate posibilitățile pe care le avem la îndemână din punct de vedere legal, constituțional și regulamentar, astfel încât să putem atrage atenția asupra tuturor acestor demersuri ale Minsitrului Justiției”, a mai arătat Schelean.

Deputatul PNL a mai precizat că cei care au votat pentru justiție au fost cei care au votat ca să nu fie respinsă cererea de încuviințarea a urmăririi penale, demascând astfel manipularea PSD-iștilor. “Cei care au votat pentru justiție au votat împotriva propunerii de respingere a cererii de încuviințare a urmăririi penale. Toți ceilalți au votat împotriva justiției din România”, a explicat Valeria Schelean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.