Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Maior ar fi trebuit să-i spună lui Dragnea că nu poate fi lider de partid și nici premier

george maior

Ne bucurăm pentru dnul Maior, care ne spune că nu dorește să-și încheie cariera de ambasador la Washington, dar ar face chiar dovadă de profesionalism dacă ar respinge jocul de imagine parșiv al președintelui condamnat al PSD.

L-am sfătui ca în discuțiile sale ”private” cu Liviu Dragnea să-i împărtășească acestuia mai mult din valorile occidentale, poate în acest fel va înțelege și președintele condamnat al PSD că într-o țară cu astfel de valori nu și-ar găsi rostul în fruntea unui partid.

Doliu: O legendă a muzicii latino-americane a murit

Înțelegem că liderul PSD dorește să dea impresia opiniei publice că se orientează mai degrabă spre occident, dar comportamentul său politic trădează periodic abordări specifice estului, în special prin nenumăratele încercări de obstrucționare a justiției.

În acest sens, credem că dnul Maior nu susține în vreun fel ideea ca un condamnat definitiv să devină prim-ministru al României, chiar și în discuțiile sale ”private”. Cu atât mai mult, să nu cauționeze în calitate de ambasador folosirea numelui său în demersurile politice ale liderilor PSD, care clamează public sprijinul său.

În privința alegerilor parlamentare, sperăm ca dnul Maior să facă dovada organizării unui vot ireporșabil în Diaspora astfel încât românii din Statele Unite să nu întâmpine niciun obstacol în expimarea opțiunii lor politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.