Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL mizează pe demisia lui Ponta. Discuţii cu Geoană şi PMP

sigla noua pnl

PNL va intra la guvernare peste o lună şi jumătate, Ponta ar putea să demisioneze în perioada următoare din funcţia de premier, iar cheia unei noi majorităţi parlamentare este Mircea Geoană. Acestea sunt opiniile lui Tinel Gheorghe, liderul deputaţilor PDL.

Întrebat într-un interviu la Adevărul Live dacă se aşteaptă la o demisie a premierului, Tinel Gheorghe a răspuns: "Da. E clar că ceva se pregăteşte la ei acolo. Rămâne cu partidul, dă Guvernul. Cred că PSD trebuie să ia o decizie în ce îl priveşte pe Victor Ponta. Trendul său este descendent după 16 noiembrie. Eu nu m-aş baza pe ce spune, Ponta se agaţă de relaţia cu Klaus Iohannis. Bănuiesc că are o strategie politică, încearcă să se salveze. Iohannis este foarte rezervat. Victor Ponta va pierde funcţia de prim-ministru."

Liderul deputaţilor PDL declară că liberalii nu vor susţine decât un guvern cu Predoiu premier. În prezent, PNL poartă discuţii cu partidele parlamentare, dar cheia nu este UNPR, mai spune Tinel Gheorghe. Acesta afirmă că miza e în interiorul PSD şi la Mircea Geoană.

"Cheia este ce se va întâmpla în interiorul PSD. Dacă un grup masiv va înţelege că trebuie să îl trimită pe Victor Ponta acasă... Anticipez o lună-o lună şi jumătate. Asta e părerea mea personală, ce simt eu că se întâmplă la ei. (...) Acum discutăm pe declaraţii de intenţie ale domnului Mircea Geoană. Luăm în calcul orice discuţie, mai puţin cu domnul Ponta şi oamenii săi", a mai declarat Tinel Gheorghe.

Cât despre o colaborare cu PMP, deputatul a declarat că depinde de cine îşi va asuma responsabilitatea conducerii partidului, iar viitorul PNL şi viitorul lui Traian Băsescu sunt "două linii paralele care nu se întâlnesc niciodată".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.