Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Olt a depus listele de candidaţi - Trei mandate de deputat şi un mandat de senator, țintele partidului

PNL siglă

Lista candidaţilor PNL Olt la parlamentare, care este deschisă de preşedintele filialei, Liviu Voiculescu, la Senat şi de deputatul Gigel Ştirbu la Camera Deputaţilor, a fost depusă, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean, potrivit Agerpres.

Citește și: DOSAR Consilierul ALDE Gal Avram a primit electrocasnice de peste 60.000 de lei pentru 'AJUTORUL' dat la contractele Covid - Bunurile aveau VICII ASCUNSE

Pe primul loc pe listă la Senat este Liviu Dumitru Voiculescu, liderul filialei judeţene de partid, urmat de Gheorghe Alin Sorin Ciucu, Ion Voicu, Miruna Elisabeta Vulcănescu şi Adrian Mulţescu.

Lista PNL Olt pentru Camera Deputaţilor este deschisă de deputatul Gigel Ştirbu, urmat de Ana Maria Ciauşu (secretarul general al filialei liberale judeţene).

Citește și: 'O avem pe doamna în portofoliu',îi spunea consilierul ALDE 'partenerului de afaceri' cu Unifarm-'Încă nu, analizează pechinezii stocul', se plângea afaceristul

Pe locul al treilea este Gabriel Ionuţ Stanciu, pe locul al patrulea Alexandru Mihai Cacoveanu, pe locul al cincilea - Marian Viorel Anghel, pe locul al şaselea - Paulică Munteanu (primar al comunei Iancu Jianu); pe locul al şaptelea este Marian Viorel Tudorică (primar al oraşului Drăgăneşti-Olt), iar pe ultimul loc este Cristian Constantin Pavel (preşedinte PNL Caracal).

Liviu Voiculescu a declarat că obiectivul politic al PNL Olt la alegerile parlamentare este obţinerea unui mandat de senator şi a trei mandate de deputat.

Citește și: DNA despre SPECULA generată de pandemie - 'A fost creat cadrul propice apariției 'indispensabilului traficant de influență''

"Echipa parlamentarilor PNL din judeţul Olt va pune umărul la implementarea modelului liberal de dezvoltare a României, prin susţinerea investiţiilor în infrastructură, prin reformarea instituţiilor neperformante, prin atragerea de fonduri europene pentru toate comunităţile din Olt.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

De aceea toţi primarii din Olt vor găsi la noi, la parlamentarii PNL, uşa deschisă pentru acele proiecte serioase care au drept obiectiv creşterea nivelului de trai.

Vedem o implicare deosebită a Guvernului liberal pentru zona Olteniei, aş aminti drumul expres Craiova - Piteşti şi este lesne de observat modul în care se desfăşoară lucrările aici, amintesc un proiect extrem de important al PNL şi al Guvernului României, acela de aducere a gazului românesc în toate localităţile din Olt.

Citește și: De aproape 20 de ori, în opt ani, a avut 'CONFERENȚIARUL' Baranga șansa de a pune punct infracțiunii de înșelăciune - Detaliile cazului

(...) Obiectivul nostru politic este obţinerea unui mandat de senator şi a trei mandate de deputat la alegerile din 6 decembrie", a afirmat Liviu Voiculescu.

În judeţul Olt vor fi aleşi trei senatori şi şase deputaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.