Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL pregăteşte mutarea anului în politică: Un nume greu pe liste (surse)

sondaj

Partidul Naţional Liberal caută soluţii pentru a evita repetarea dezastrului de la alegerile locale din Bucureşti. Principala variantă găsită până acum pare a fi renunţarea la unele nume de politicieni cu experienţă şi includerea unor vedete pe listele electorale.

Mişcarea anului pe scena politică ar putea fi cooptarea fostului tenismen Ion Ţiriac pe listele PNL din Bucureşti. Potrivit unor surse politice, liberalii negociază cu Ţiriac pentru ca acesta să fie primul nume pe lista pentru Senat. Discuţiile sunt aproape finalizate, fiind aşteptat un răspuns definitiv al omului de afaceri.

Vezi şi: Jurnaliștii și vedetele iau cu asalt listele partidelor pentru parlamentare

Primul loc pe lista pentru Camera Deputaţilor în Bucureşti este rezervat pentru Alina Gorghiu, potrivit surselor din partid, însă aceasta nu va face anunţul oficial până în ultimul moment (asta dacă nu cumva calculele vor arăta prost la București și se va refugia la Argeș). Singura problema ar fi că atât preşedintele PNL, cât şi deputatul Ovidiu Raeţchi, noua vedetă a liberalilor bucureşteni, au acelaşi bazin electoral (Sectorul 5). În schimb, aşa cum stiripesurse.ro anunţa în exclusivitate, deputatul Mihai Voicu, preşedintele PNL Sector 1, a fost trimis să candideze în Diaspora.

Între timp, PNL se află în negoieri şi cu alte vedete şi jurnalişti pentru candidaturi la alegerile parlamentare în Bucureşti. Lor ar urma să li se adauge şi câţiva miniştri din Guvernul Cioloş.

Vezi şi: SURSE - Surpriză de PROPORȚII pe listele de parlamentare la PNL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.