Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, scandal monstru în Parlament: `PSD fură voturi ca să sporească atribuțiile Poliției`

orban raetchi

Vicepreședintele Comisiei de Apărare, Ovidiu Raețchi, a demascat felul în care deputații PSD încearcă să treacă de Comisiile reunite din Parlament o lege prin care sporesc atribuțiile Poliției, prin fentarea votului, pe un proiect de lege susținut de Dragnea - Carmen Dan – Iordache: „Nu am văzut niciodată atâta disperare de a împinge o lege pe gâtul Parlamentului”.

Vezi și: Război TOTAL în Parlament între Putere și Opoziție - Mărul discordiei: numărătoarea voturilor pentru amânarea ședinței

”PSD e la fel de sinistru ca pe vremea lui Dragnea. Azi şi-au împins ilegal în Comisiile reunite Juridică şi de Apărare proiectul de lege Dragnea-Carmen Dan-Iordache pentru sporirea atribuţiilor Poliţiei (respinsă deja de CCR şi reîncălzită) deşi se votase pentru amânarea ei la propunerea PNL. Pur şi simplu au minţit în faţă pe toata lumea, furând două voturi, deşi erau filmaţi de presă. Încă dezbat pe ea, sfidând pe toată lumea. Nu am văzut niciodată atâta disperare de a împinge o lege pe gâtul Parlamentului şi al cetăţenilor români. Nu, nu s-a schimbat nimic în PSD după dispariţia lui Dragnea în penitenciar, vocaţia minciunii şi a hoţiei a rămas neschimbată.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.