Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Sector 1 o demască pe Clotilde Armand: A promovat-o pe șefa ADP fără să aibă vreo calitate sau rezultate și apoi o dă afară clamând lupta pentru oameni

Agerpres
Clotilde Armand

Clotilde Armand a cerut și a primit demisia directoarei Administrației Domeniului Public Sector 1, conform unei postări pe Facebook. Primarul sectorului 1 spune că directoarea a folosit resursele instituției pentru a-și construi o vilă (mai multe aici). Ceea ce nu spune Clotilde Armand, precizează Partidul Național Liberal, e faptul că fix Armand a promovat-o pe directoare.

„Vedem stupefiați pe pagina de Facebook a primarului Sectorului 1 cum anunță demiterea directorului de la ADP. Același director pe care Clotilde Armand l-a promovat pe aceasta funcție, fără să aibă vreo calitate sau rezultate care să o recomande și în ciuda avertizărilor noastre că nu este un om potrivit pentru această poziție. Mai mult, i-am recomandat prietenește să caute alte variante, nu un om împins de PSD și fără calități necesare pentru o poziție atât de importantă în partid.

Degeaba anunță acum demiterea acesteia ca pe o mare victorie. În realitate, este o mare înfrângere. Iar prejudiciul nu este doar responsabilitatea persoanei care l-a produs, ci și a celor care i-au acordat un cec în alb, în ciuda avertismentelor”, au declarat reprezentanții Partidului Național Liberal - Sector 1 pe pagina lor de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.