Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL şi-a lansat candidaţii pentru Bucureşti: Ce spune Cătălin Predoiu / FOTO

PNL lansare 1

PNL Bucureşti a lansat joi campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor la alegerile locale din Capitală.

La evenimentul desfăşurat în Piaţa Universităţii au fost prezenţi candidaţii la sectoare, dar şi la PMB - Alexandru Nazare - sector 1, Dan Cristian Popescu - sector 2, Florin Ştefan Vasile - sector 3, Răzvan Sava - sector 4, Ovidiu Raeţchi - sector 5, Răzvan Mironescu - sector 6 şi Ludovic Orban - Primăria Capitalei. "Începând de astăzi, locuitorii Bucureştiului care cunosc pericolul PSD au pe cine să susţină prin semnătura lor - echipa Partidului Naţional Liberal. Îi aşteptăm cu prietenie şi cu respect", a declarat Ludovic Orban, candidatul PNL la Primăria Capitalei.

El a precizat că "PNL este cel mai puternic partid din Bucureşti''. ''În ceea ce mă priveşte pe mine, ca şi candidat, mă recomandă expertiza, experienţa profesională, capacitatea de a oferi soluţii reale problemelor Bucureştiului şi forţa echipei care stă în spatele meu", a arătat Ludovic Orban. Preşedintele liberalilor bucureşteni, Cătălin Predoiu, a afirmat că Bucureştiul "are nevoie de dezvoltare, de integritate în administraţie, de viziune, de normalitate", soluţii care, în opinia sa, pot fi găsite la candidaţii propuşi de PNL. "Astăzi ne aliniem la startul unei competiţii foarte dificile, începem campania de semnături şi vom continua, fireşte, cu campania electorală. Este o bătălie dificilă, dar, aşa cum spunea un mare om politic, ne asumăm şi facem unele lucruri nu pentru că sunt uşoare, ci pentru că sunt dificile şi vom câştiga această bătălie cu această echipă pe care o vedeţi în faţa dumneavoastră", a spus Cătălin Predoiu.

El a precizat că toţi candidaţii liberali la alegerile locale din Capitală au şansa de a câştiga lupta electorală cu PSD. "Numai PNL poate învinge PSD în Bucureşti. E o situaţie dificilă, pentru că votul pe dreapta este fărâmiţat, alţi candidaţi din spectrul politic de dreapta, din afara PNL, folosesc aceste alegeri pentru a-şi profila un contur, numai că preţul pentru proiectul lor politic personal de a se lansa în prima scenă politică a Bucureştiului şi, poate chiar naţională, este foarte mare. Preţul este un vot dat pentru PSD, pentru că practic votul care este acordat candidaţilor fără şanse din centru-dreapta este un vot care este risipit şi propulsează indirect PSD în competiţia cu PNL, singurul partid care-l poate învinge. (...) Ludovic Orban poate câştiga şi va câştiga Primăria Capitalei, pentru că este singurul capabil să învingă PSD şi candidatul său", a afirmat Cătălin Predoiu, anunţă Agerpres.

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.