Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL şi USR încep anul 'bine' - Victor Ciutacu, despre scandalurile generate de noua putere

F. P.
evelinapauna.ro
ciutacu

Scandalurile generate politic încep încă din primele zile ale anului, noua putere politică arătându-se capabilă să calce în străchini în ritm alert, remarcă jurnalistul Victor Ciutacu. Acesta pune degetul pe trei probleme care lovesc direct în PNL şi USR în aceste zile: războiul USR cu umorul de la TVR, atacul lui Vlad Voiculescu la mimica umoriştilor şi lovitura în plin aplicată de DNA liberalilor.

"A-nceput bine anul...

- Neomarxiștii au declanșat asaltul asupra TVR (care le-a picat la împărțeala pe algoritm, dar nu spun) prin intermediul unuia care a fost statuie pe stradă în Norvegia și care a pișat ochii că sepepiștii nu l-au lăsat cu bicicleta la Cotroceni.

- Vlăduț Magicianul, bancher de renume mondial care a făcut facultatea scumpă la Viena în 11 ani și traficant de medicamente, filantrop pe profit, fiul unui turnător din Dâmbovița, e deranjat de mimica lu' Leana și Costel la Revelion și cere intervenția legii. De vaccinare se ocupă (cum poate și el) ăla micu' dat cu strugurel pe botic de la Militar.

- Costeluș de la Iași, prietenul ambasadorului american care stă cu anticorupția-n gură, e acuzat că a luaț șpagă-n tablă, să-și pună pe casă și-n gard, fix în starea de urgență; ca pe vremuri, la Sidex. Isteț nevoie-mare, s-a despărțit de nevastă-sa rapid, să nu se prindă organu' de ce i-au lăsat femeii niște necunoscuți camionu' la poartă", scrie Ciutacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.